donderdag 6 april Paasbingo

De paasbingo van de Hola zal zit jaar  op donderdagavond 6 april plaatsvinden bij 't Schuttershoes aan de Scholtenhagenweg 40B. De zaal gaat om 19.30 uur open en de Bingo start om 20.00 uur. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen waaronder vleesschotels en boodschappen pakketten. De kosten bedragen € 5,00,-  per kaart. Iedereen is van harte welkom!

zondagavond 9 april Paasvuur

Op zondagavond 9 april, eerste Paasdag wordt de traditionele Hola Paasboake ontstoken op de hoek van de Oldenkotsedijk/Oostendorperweg. Komt allen gezellig naar deze eeuwenoude traditie om het begin van de lente te markeren en geniet samen met buren, vrienden en bekenden van een drankje.

Ouderenmiddagen

Op de woensdagmiddagen 19 april, 31 mei en 12 juli zijn er weer ouderenmiddagen in het clubgebouw in de vorm van een bingo. Er worden enkele ronden bingo gedraaid en tussendoor kan er gezellig bijgekletst worden onder het genot van een drankje. De kosten bedragen €5,00,- per kaart.

zondag 16 juli vogelschieten

Op Zondag 16 juli 2023 is het jaarlijkse vogelschieten van de Hola, noteer deze datum alvast in uw agenda! Verdere info volgt..

openingstijden clubgebouw

Het clubgebouw aan de Hasseltweg is geopend op de zaterdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Kom eens gezellig langs om van gedachten te wisselen of te twisten over zaken die spelen in de buurt.